Bergama Arkeolojik Miras Atölyesi

Bergama Arkeolojik Miras Atölyesi kayıtları açıldı…

Güzel İşler Derneği tarafından düzenlenen, Bergama Belediyesi – Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü – Mimar Sinan Üniversitesi – Alman Arkeoloji Enstitüsü – Anıtlar Kurulu ve Bergama UNESCO Alan Başkanlığı ile ortak koordine edilen Bergama Arkeolojik Miras Atölyesi kaydı açıldı.

Atölye ile; Bergama Çok Katmanlı Kültürel Mirasının Korunmasında Kapasite Geliştirme Yaklaşımı ve Yerel Katılım araştırmaları için Bergama’da uygulamalı miras atölyeleri ile desteklenen ve halkın koruma çalışmalarına olan ilgisini, kentin bu konuda sahip olduğu potansiyeli, bu potansiyelin arttırılmasına yönelik geliştirilebilecek stratejileri ele alan bir süreç işletilmesi amaçlanmaktadır.

Atölyeye maksimum 20 öğrenci alınmaktadır ve sadece 9-10 yaşlarındaki bireyler katılabilmektedir. Kaydınızı eksiksiz tamamlamanız katılım için gereklidir, son kayıt tarihi 25 Ekim 2018’dir.
Bergama Arkeolojik Miras Atölyesi 2018 bedelsiz olarak tasarlanmıştır.
Atölye çalışması devamlılık gerektirdiğinden, katılımcıların çalışmanın tamamına katılması beklenir.
Atölye Bergama Müzesi ve BerKM GİD bahçesinde yapılacaktır.

Güzel İşler Derneği, Bergama’da sosyal etki yaratma hedefi için üreten, geliştiren ve paylaşan düşünsel ve uygulama temelli deneysel atölyeler kurmaktadır.

İlginize teşekkür ederiz, Bergama Arkeolojik Miras Atölyesinde buluşmak dileğiyle…