YÖRESEL TASARIM HAFTASI’19 BERGAMA

Yöresel Tasarım Haftası’19 Bergama, Bergama’da kurulu Depo Pergamon Derneği ve Güzel İşler Derneği işbirliği ile 5-9 Ağustos 2019 tarihlerinde Bergama’da yapılıyor.

Bu haftaya üniversitelerin Mimarlık, Endüstriyel Tasarım, İç Mimarlık ve Dijital/Görsel Tasarım bölümlerinden 15 öğrenci kabul edilecek.

Bu yılki sloganımız: “Nerede oturuyorsun?”

Çok katmanlı kültürel yapısı sebebiyle UNESCO Dünya Mirası listesinde yer almaya hak kazanan İzmir Bergama’da yerel tasarım ile yeni bakış açısı buluşacak.

Yöresel Tasarım Haftası 2019’da hafta boyunca destek olacak akademisyenler ve yerel sunumlar da yer alacak.

Çalışmaya katılmak isteyen öğrenciler aşağıdaki linkteki bilgileri eksiksiz doldurmalıdır. Öğrencilerin önceden yapmış olduğu çalışmaların örneklerini ya da portfolyo çalışmalarını da [email protected] adresine iletmelerini rica ederiz. Öğrenci seçimlerinde gerekli durumda portfolyalar incelenecek.

Yöresel Tasarım Haftası’19 Bergama Ekibi

Vernacular Design Week’19 Pergamon Team