GİD Evi

Güzel İşler Derneği gönüllüleri, sosyal fayda içeren üretim, gelişim ve paylaşım odaklı atölyelerin tasarımını yapmak amacıyla, Kale Mahallesi’ndeki bir evi GİD Evi olarak dönüştürdü.

BACHMANNS HAUS

Bergama Akropolü’nün bulunduğu Kale Mahallesindeki, mimar ve mimarlık tarihçisi Martin Bachmann’a ait olan evi, Güzel İşler Derneği gönüllüleri satın aldı ve Bergama Evi amacıyla kullanılması için dönüştürdü.

BERGAMA YOLGEÇEN HANI

Güzel İşler Derneği gönüllüleri, sosyal fayda için çalışan insanlara konaklama, ortak çalışma ve yaşam alanı sunması amacıyla, eski bir Bergama evini Yolgeçen Hanı olarak dönüştürdü.

RUKİŞ HANIM KONAĞI

Rukiş Hanım’ın kızlarıyla yaşadığı bu evi, yeni sahibi restore ederek yeniledi. Güzel İşler Derneği gönüllüleri de sosyal fayda amacıyla  kullanılması için konağı yaşam ve çalışma alanına dönüştürdü.