Mini Felsefe Atölyesi

Mini Felsefe Atölyesi başlıyor…

Değerli Katılımcımız;

Güzel İşler Derneği tarafından düzenlenen, Bergama Belediyesi ve Bergama Ticaret Odası tarafından desteklenen Mini Felsefe Atölyesine aşağıdaki linkteki bilgileri doldurarak katılabilirsiniz.

Atölye dünyada P4C ( Philosophy for Children) olarak bilinen bir masal, fabl, öykü, mitoloji, video ya da görsel üzerinden yola çıkarak yaşama dair soruları eğlenceli ve demokratik bir ortamda tartışma fırsatı veren bir yöntemdir.  Eleştirisel, yaratıcı, özenli ve işbirliğine dayalı düşünme becerilerinin bu yaşta geliştirilmesine yardımcı olur.

Her atölyeye maksimum 20 öğrenci alınmaktadır ve sadece 10-12 yaşlarındaki bireyler katılabilmektedir.Kaydınızı eksiksiz tamamlamanız katılım için gereklidir, son kayıt tarihi 19 Eylül 2018’dir. Mini Felsefe Atölyesi 2018 bedelsiz olarak tasarlanmıştır. Atölye çalışması devamlılık gerektirdiğinden, katılımcıların  2 günlük çalışmanın tamamına katılması beklenir.

KAYIT İÇİN:

Atölyeler GİD BergamAtölye’de (Yabets Sinagogu Eski Aş Evi) yapılacaktır. Turabey Mah. Ziyabey Cad. No:9 Bergama – İZMİR

Güzel İşler Derneği, Bergama’da sosyal etki yaratma hedefi için üreten, geliştiren ve paylaşan düşünsel ve uygulama temelli deneysel atölyeler kurmaktadır.

İlginize teşekkür ederiz, Mini Felsefe Atölyesinde buluşmak dileğiyle…