2017 yılından beri üretim, gelişim, paylaşım ekseninde sosyal fayda çalışmalarını yürüten, atölye ve deneyim derneğimiz GİD’in yeni Yönetim Kurulu; Başkan Gizem Ayrık, Başkan Yardımcısı Gülsen Lara Garipoğlu, Genel Sekreter Nagehan Çetinkaya Parmaksız, Sayman Özcan Çiçek ve YK Üyesi Hande Akçıl’dan oluştu.

GİD Denetim Kurulu da; Başkan Süheyl Baybalı, üyeler Fatinur Aracı ve Bülent Çakırer’den oluştu.

Genel Kurula katılan tüm üyelere, konuklarımıza ve gönüllülerimize teşekkürler.

2 dönem dernek yönetiminde yer alan üyelerimiz ve kurucular, Bergama’da ailesi ile uzun yıllardır yaşayan bir kadın başkanı desteklemekten dolayı mutluluklarını genel kurulda dile getirdiler. Kendilerine, geçen 6 senedeki katkılarından dolayı, aynı orada teşekkür ediyoruz.

Genel Kurul’da 6 Şubat’ta Adıyaman İsias Otelde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden üyemiz ve çok değerli arkadaşımız Önder Cırık’ı da hep birlikte andık. @ondercirik

Evet, bir kozalak hikayesi yeni tohumlardan; yeni yollar, yeni sözler ve yeni insanlara doğru evrilmeye devam ediyor…