Bergama İlgili Babalar Derneği ile İşbirliği Protokolü İmzaladık.

Güzel İşler Derneği ve İlgili Babalar Derneği 5 Şubat 2020 tarihinden itibaren sosyal dayanışma ve işbirliği protokolünü imzaladı.

İlgili Babalar Derneği, babaların çocuklarının gelişimi için daha fazla sorumluluk alması ve ilgili babalık rolünün yaygınlaşması için Bergamalı babaların bir araya gelerek kurduğu dernektir.

Anne Çocuk Eğitim Vakfının (AÇEV) Baba Destek Programına 14 hafta boyunca katılan babalar tarafından kurulan Derneğin amaçları şunlardır; ilgili babalık rolünün yaygınlaşması, çocuk ihmal ve istismarının önlenmesi, Baba Destek Programına katılan baba sayısının artırılması, babalardan oluşan ekonomik, sosyal ve psikolojik bir dayanışma grubunu oluşturmak.

Güzel İşler Derneği ve İlgili Babalar Derneği olarak Bergama halkı ve çocuklar için sosyal fayda alanındaki işbirliğimiz 5 yıl süreyle devam edecek.
SOSYAL MEDYA: @guzelislerder